oleh

Panggeuing Tur Pepeling, Kumeok Memeh Dipacok

-SEKOLAH-2.489 views

CIMAHI,Saktimedianews.id – Kelurahan Cibabat Kecamatan Cimahi Utara Panggeuing tur pepeling jang urang Sadaya, Panceug dina hiji pamadeugan sarta ulah Kumeok Memeh Dipacok. Sing yakin kana Kakawasa an mantena ALLOH SWT.

Dek Corona, dek naona masing – masing geus aya dina titis tulis mantena, saha nu bakal karandapan, saha nu moal, saha nu bakal ka ubaran tur saha nu moal “LAHAOLLA WALLAKUATTA ILLABILLA HILL’ALLIYIL ADZIM” Karna moal sapati pati mantena nurunkeun hiji panyakit atawa ujian, lamun heunteu jeung obat atawa solusina.

Asalkeun urang daek nga D0’a jeung tumamprak “SYUBAHANAKA ANGTALLOH LAILLAH HAA ILLA ANTA SYUBAHANAKA INNI KUNTU MINAL DHOLIMIN” sarta di barengan ku IKHTIAR jeung SABAR na, INSYAALLOH dulur naon nujadi angan, harapan jeung cita-cita urang sadaya ” HAKUL YAKIN” tos pasti tineukanan aya dina HIBAR KAWILUJEUNGAN ti mantena. Atuh mugia sareng mudah – mudahan urang sadayana di kersakeun tur di pangparinan SEHAT WALL’AFIAT sarta kenging limpahan RIZQI anu halal tur BAROKAH. AAMIN AAMIN YA ROBB AlAMIN.

Karya : Aank Nde 0Wet

Komentar

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *

News Feed